Dolar

33,9674

Euro

37,7072

Altın

2.725,11

Bist

9.771,16

Hızla yükselen moda markası Soran Class hakkında merak edilenler

Irak’ta dünyaya gelen Diler Aziz on yedi yaşında el arabası ile çalışarak sektöre girdi ve markasını büyüttü. Şimdi ise gerek kaliteli ürünleri ile gerekse de müşteri memnuniyeti ile insanların ilk tercihi olmayı başardı.

2 Yıl Önce Güncellendi

2023-03-22 16:58:34

Hızla yükselen moda markası Soran Class hakkında merak edilenler

1976 yılında Irak Erbil'de dünyaya gelen Diler Aziz, on yedi yaşında el arabası ile ürün satarak çalışmaya başladı. Dört sene boyunca el arabası ile çalıştıktan sonra Erbil Soran'da küçük bir perakende dükkanı ile ilk adımını attı. Soran'da açmış olduğu dükkanda iki oğlu ile birlikte çalışarak aile şirketini kurmuş oldu.

Ürünler hem uygun fiyatlı hem de kaliteli

2014 yılında hızlı bir yükseliş yakalayarak büyük bir marka kuran Aziz, Soran Class markası ile müşterilerin ilk tercihi olmayı başardı. Bu başarıyı yakalamasının en büyük sebebi ürünlerin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı oluşunun etkisi büyük oldu.

Halka yardımcı oldu

Ürünlerinin fiyatını uygun tutarak ve açmış olduğu dükkanın içerisine bir makine kurarak, uzun gelen pantolonları, gömlekleri ücretsiz bir şekilde kısaltarak halktan herhangi bir şekilde ücret talep etmeden yardımcı oldu. Bu yardımların markasının büyümesine yardımcı olduğunu belirten Aziz, müşterilerinin kısa bir süre içerisinde arttığını vurguladı.

Kısa sürede ikinci şubeyi açtı

2019 yılında Erbil Merkez'de yeni bir dükkan açan Aziz, müşterilerin çoğalması ile bir şube açma kararı aldı. Yeni bir şube açmasının bir diğer sebebi ise dükkanın küçük oluşu ve müşterilerine daha iyi bir hizmet vermekti. 2021 yılında bu doğrultuda Erbil'de ikinci şubeyi açan Aziz, müşterilerine ilk günkü azmi ve saygısı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

WhatsApp Image 2023-03-22 at 16.23.49

Haber Ara