Dolar

33,8935

Euro

37,6010

Altın

2.814,30

Bist

9.685,49

İlyas Salman'dan ölüm haberlerine sert tepki

Sosyal medyada çıkan 'öldü' iddialarına ünlü oyuncu İlyas Salman tepki gösterdi. Salman, 'Beni öldürmek yerine Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ı bulun' diyerek kayıp çocuklar için çağrı yaptı. #NarinÇocuk etiketiyle dikkat çekti.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-01 18:50:20

İlyas Salman'dan ölüm haberlerine sert tepki

Sosyal medyada sık sık "öldü" iddialarıyla gündeme gelen İlyas Salman, bu kez sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, çıkan haberlerin ardından hem sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı hem de önemli bir toplumsal meseleye dikkat çekti.

Salman, "Beni seven arkadaşlar üzülmesin, gayet iyiyim. Sevmeyenler de beni periyodik olarak öldürmek yerine baskı oluştursunlar da şu kızcağız bulunsun artık. Bir işe yaramış olurlar." diyerek, Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'a dikkat çekti.

Salman, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan asılsız iddiaların yerine, kaybolan çocukların bulunması için çaba gösterilmesini istedi. Bu çağrısı ile dikkatleri kaybolan çocuklara çekti ve konunun önemine vurgu yaptı.

Salman, "Şu kızcağız bulunsun artık. #NarinÇocuk" ifadeleriyle, kaybolan çocukların bulunmasına yönelik bir farkındalık oluşturmayı hedefledi.

Haber Ara