Dolar

33,9713

Euro

37,6674

Altın

2.800,74

Bist

9.521,04

İSTANBUL'DA 25 AĞUSTOS ELEKTRİK KESİNTİLERİ!

İstanbul'da 25 Ağustos'ta uzun süreli elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ ve AYEDAŞ'ın resmi sitelerinden kesinti bölgelerini ve saatlerini sorgulamak mümkün.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-25 08:25:42

İSTANBUL'DA 25 AĞUSTOS ELEKTRİK KESİNTİLERİ!

25 AĞUSTOS'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), 25 Ağustos Pazar günü İstanbul'da uzun süreli elektrik kesintileri yaşanabileceğini duyurdu. Bu kesintiler, çeşitli ilçelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlanmıştır. Kesintilerin yaşanacağı bölgeler hakkında bilgi almak için sorgulama ekranına göz atabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİNTİLERİ NE ZAMAN OLACAK?

BEDAŞ'ın duyurusuna göre, 25 Ağustos'ta İstanbul'da farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintilerin tam saatleri ve bölgeleri hakkında detaylı bilgi, ilgili arıza ve bakım sayfalarından edinilebilir.

AYEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AYEDAŞ, Anadolu Yakası'ndaki planlı elektrik kesintilerini kendi resmi internet sitesinde duyuruyor. Kesintilerin detaylarını öğrenmek için AYEDAŞ'ın sorgulama ekranına erişebilirsiniz.

BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ SORGULAMA NEREDEN YAPILIR?

BEDAŞ'ın Avrupa Yakası'ndaki elektrik kesintileri hakkında bilgi almak için, BEDAŞ'ın resmi web sitesinde bulunan Planlı Kesintiler bölümüne veya BEDAŞ 186 mobil uygulamasına başvurabilirsiniz. Ayrıca, SMS bilgilendirmesi için BEDAŞ ile iletişime geçebilirsiniz.

Haber Ara