Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

İstanbul ve Marmara'da yaşayanlara meteorolojiden uyarı

İstanbul'da sıcaklık artışı, Kars’ta kar sürprizi. Meteoroloji uyardı: Marmara'da pus ve sis etkili olacak.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-04 23:03:29

İstanbul ve Marmara'da yaşayanlara meteorolojiden uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi ve İstanbul için hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin 1-3 derece üzerine çıkacağı uyarısında bulundu. Bölge genelinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, yağışsız bir hafta öngörülüyor. Kars'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı devam ederken, İstanbul ve çevresinde rüzgar güneyli yönlerden hafif esecek. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde yer yer sis ve pus görülebilir. Vatandaşlar, sıcaklık artışına ve ani hava değişimlerine karşı tedbirli olmalı.

KARS BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kars'ın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı, bölgeyi kış atmosferine soktu. Allahuekber Dağları'nın zirveleri beyaz örtüyle kaplanırken, kar yağışının devam etmesi bekleniyor. Kış koşullarına karşı vatandaşların dikkatli olması önem arz ediyor.

RÜZGAR VE SICAKLIKLAR YÜKSELECEK

Marmara'da güneyli yönlerden esecek olan hafif rüzgar, bölgede sıcaklıkların artmasına neden olacak. Ancak hava değişimleri ve sisli havalar sürücüler için tehlikeli olabilir. Özellikle sabah saatlerinde görüş mesafesinin azalabileceği uyarısında bulunuluyor.

Haber Ara