Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri doğdu: işte ismi

Justin ve Hailey Bieber çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Çift, bebeklerine 'Nova Grace' ismini verdi. Bebeklerinin doğumuyla ilgili yaptıkları duygusal açıklama sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-24 12:07:45

Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri doğdu: işte ismi

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber ve model eşi Hailey Bieber, ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. Çiftin mutlu haberi, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Peki, Justin ve Hailey Bieber çiftinin bebeklerinin ismi ne?

BEBEKLERİNİN İSMİ NE?

Justin Bieber ve Hailey Bieber, yeni doğan bebeklerine Nova Grace adını verdiklerini açıkladı. "Nova Grace", çiftin hayranları tarafından beğeniyle karşılandı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Justin ve Hailey, bebeklerinin ismi için "uzun süre düşündüklerini ve bu ismi çok özel bulduklarını" ifade ettiler.

BIEBER ÇİFTİNDEN MUTLU AÇIKLAMA

Çift, bebeklerinin doğumuyla ilgili olarak "Hayatımıza anlam katan en güzel hediye Nova Grace oldu. Onun gelişiyle dünyamız aydınlandı" şeklinde bir açıklama yaptı. Justin Bieber, daha önce birçok kez baba olmayı dört gözle beklediğini ve bu anın hayatındaki en büyük mutluluk olduğunu dile getirmişti.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Bieber çiftinin bebek haberi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları, "Nova Grace" ismini sosyal medya platformlarında paylaşarak çifte tebriklerini iletti. Justin ve Hailey'in bu mutlu haberi, magazin dünyasında da geniş yer buldu.

SON VİDEO HABER

Cezaevinden çıkan Bahar Candan'dan açıklama

Haber Ara