Dolar

34,0747

Euro

37,9087

Altın

2.813,90

Bist

9.758,14

Kan grubunuz kişiliğinizin belirleyici bir faktörü olabilir.

Kan gruplarının kişiliği etkilediği teorisi, 1930'da Japon profesör Tokeji Furukawa tarafından ortaya atıldı. AB, A, B ve O kan grupları, kişilik üzerinde benzersiz etkiler yaratıyor. Siz hangi kan grubundansınız?

5 Gün Önce Güncellendi

2024-09-12 13:31:05

Kan grubunuz kişiliğinizin belirleyici bir faktörü olabilir.

1930 yılında Japon profesör Tokeji Furukawa, "kişilik ile kan grubu arasındaki bağlantının" insanların mizacını analiz etmeye yardımcı olabileceğini belirtti. Furukawa, AB, B, A ve O kan gruplarının her birinin kişilik üzerinde kendine özgü etkiler yarattığını ifade etti. Bu teoriye göre, kan grubunuz kişiliğinizin belirleyici bir faktörü olabilir.

AB KAN GRUBU KİŞİLİĞİ NASIL ETKİLER?

AB kan grubuna sahip kişiler, diplomatik, uyumlu ve gizemli bir yapıya sahip olabilir. Mantıklı ve duygusal yönlerinizi bir arada taşıyabilir, çevrenizde popüler olabilirsiniz. Rasyonel bir bakış açısına sahip olsanız da empati kurmakta zorlanmazsınız. Ancak stresli durumlarda sinirli tepkiler verebilirsiniz.

B KAN GRUBU KİŞİLİĞİ NASIL ETKİLER?

B kan grubuna sahip fertler, güçlü görüşlere sahip, iyimser ve dengeli olabilir. Tutku, yaratıcılık ve dışa dönüklük bu kan grubuna sahip olanların en belirgin özelliklerindendir. Ancak, bencillik ve inatçılık olumsuz yönleriniz arasında yer alabilir.

A KAN GRUBU KİŞİLİĞİ NASIL ETKİLER?

A kan grubuna sahip kişiler genellikle işbirlikçi, sadık ve barışçıl olabilir. Çatışmalardan kaçınır, düzen ve organizasyon konusunda oldukça yetkinsinizdir. Bu özellikler bazen aşırı stresle başa çıkmanıza neden olabilir.

O KAN GRUBU KİŞİLİĞİ NASIL ETKİLER?

O kan grubuna sahip kişiler cesur, girişken ve neşeli olabilir. Kendilerine güvenen bu kişiler, hırslı ve dayanıklıdır. Ancak, aşırı zorlandıklarında affedici olmaktan uzaklaşabilir ve katı bir tutum sergileyebilirler.

Haber Ara