Dolar

33,9989

Euro

38,0511

Altın

2.830,47

Bist

9.975,61

Kirpi Sonic 3

Kirpi sonic filmi süpersonik hızlarda koşabilen mavi bir antroporfik kirpi olan sonic çılgın bilim adamı Dr. Robotnik’i durdurmak için bir kasaba şerifi ile iş birliği yapmasını konu edinmiştir.

8 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 15:56:53

Kirpi Sonic 3

Kirpi Sonic filminde en çok özlenen Jim Carrey kötü adam rolünde olsa dahi izleyicileri ile buluşturması onu özlenen adam haline getirmiştir. Onun sayesinde bu aksiyonu bol film daha eğlenceli ve izlemeyi daha keyifli hale getirebilmektedir. Film son derece akıcı dinamik aynı zamanda eğlenceli ama küçük çocuklar açısından şiddet sahnelerinin biraz daha fazla olduğunu belirtmekte yarar vardır. Robotnik makinalı tüfek donanımlı dronları daha da çok kullanmaktadır. Tehlikeli patlama sahnelerine de film içerisinde yer verilmiştir. Argo kelimeler de yine aynı şekilde film içerisinde yer almaktadır. Eğlenceli ve heyecan dolu aksiyon sahneleri esnasında kahramanlar bolca tehlikeli durumlar ile karşı karşıya kalıyor. Bir rodeo bara girdikleri esnada etrafta bolca bira içilirken burada yoğun bir kavga ile karşı karşıya kalıyorlar. Sonic öldü zannedildiği iki sahne daha yer alıyor.

Kirpi Sonic 3 Çocuklar İçin Yararlı Mıdır?

Film içerisinde sunulmak istenen pozitif mesaj ise daha çok arkadaşlık üzerineyken Sonic çok fazla yalnızlıkla karşı karşıya kalıyor. Yapmak istedikleri listesinde en üst sırada ise dost edinmek yer alıyor. Arkadaşlığın anlamı neden arkadaşımız olsun isteriz ya da neden fazla yalnızlık ve mutsuzluk getirir gibi konular çocuklara aşılandığı söylenebilmektedir.

Kirpi Sonic 3 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Film ülkemizde 6 sınıfı ile vizyona girmiştir. Fakat bazı hassas çocuklar için argo kelimeler kullanılmasından dolayı rahatsız olabileceğini de belirtmek isteriz. Bu nedenle 8 üzeri yaş çocuklar için daha uygun olduğu ve mutlaka ebeveynleri ile izlemeleri gerekmektedir. Serinin ikinci filmi Kirpi Sonic 2 ise Amerika gişesinde 72.1 milyon dolarlık açılış esnasında en yüksek açılış hasılatına imza atan film olmuştur.

Sinema salonlarının yeni yeni toparlanmaya başladığı evrelerde Kirpi Sonic 2 çok başarılı bir vizyon yolculuğu geçirerek dünya çapında 400 milyon doların üzerinde gişe hasılatlarına ulaşmıştır. Paramount Pictures için oldukça karlı bir yapım halini alan Kirpi Sonic 2 bu sayede devam filminin geleceğini garantilemiştir. Kirpi sonic 2 filminde Jim Carrey ve James Marsden ilk filmdeki rollerini tekrarlamak üzere geri dönmüştür. Bunun yanı sıra Sonic seslendirmesini de ilk filmde olduğu gibi Ben Schwartz tekrar üstlenmiştir. Aynı zamanda kadroya Knucles karakteri ile Idrıs Elba katılmıştır. Kirpi Sonic 3 filminde yine aynı şekilde Jeff Fowler yönetmenliğini üstlenmiştir.

Kirpi Sonic 3 Filminin Konusu Nedir?

Kirpi Sonic 3 Filmi Knucles ve Tails daha önce karşılaştıkları hiçbir şeye benzemeyen güçlere sahip gizemli güçlü yeni bir düşman olan Shadow'a karşı tekrar bir araya gelmektedir. Yetenekleri her yönden geride kalan Sonic Takımı Shadow'u durdurmak ve gezegeni korumak umudu ile beklenmedik bir ittifak araması gerekmektedir. Kirpi sonic peşine düşen yetkililerden kurtularak şeytani doktorun elinde yer alan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic hikayesini izleyicilerine sunmaktadır. Hükümet insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'i yakalamak için peşine düşmüştür. Devlet görevlileri ise her yerde Sonic'i aramaya başlamıştır. Sonic ise bu esnada şeytani Dr. Eggman'nin ele geçirmiş olduğu yüzükleri geri almaya çalışmaya devam etmektedir. Küçük bir kasaba olan Green Hills şerifi Tom Wachowski Sonic'in peşine düşen hükümet yetkililerinden sonunda kaçmayı başarmıştır. Doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar vermiştir. Fakat bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

SON VİDEO HABER

Cübbeli'den İsmailağa hakkında yeni iddialar

Haber Ara