Dolar

34,0216

Euro

38,1387

Altın

2.836,85

Bist

9.889,16

Koç, Boğa, İkizler: 18 Eylül'de burçları neler bekliyor?

18 Eylül'de burçlarınız sizi neler bekliyor? Para, sağlık, aşk ve kariyer alanlarında önemli gelişmeler yaşanabilir. Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yorumlarıyla bugünün burç tahminlerini öğrenin.

1 Gün Önce Güncellendi

2024-09-18 07:27:37

Koç, Boğa, İkizler: 18 Eylül'de burçları neler bekliyor?

Bugün para, sağlık, aşk, aile ve kariyer gibi alanlarda sizi neler bekliyor? Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, günlük burç yorumlarını açıkladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının günlük yorumları haberimizde.

KOÇ: Duygularınızda karamsarlık
Bugünlerde duygularınızda "geçici bir karamsarlık" yaşıyorsunuz. Yollarla ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak kararlarınızda beklenmedik değişimler olabilir. Önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin.

BOĞA: İşinizde aşırı titizsiniz
Sorumluluklarınız konusunda oldukça dikkatlisiniz. Hata yapmaktan korkuyor ve düşüncelerinizi toparlamaya çalışıyorsunuz. Hırslı yapınız sayesinde başarıya ulaşabilir, sezgisel bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

İKİZLER: Ortaklıklarda dikkatli olun
Ortaklıklar konusunda cesur davranmaktan kaçınmalısınız. Yeni başlangıçlar için enerjiye sahip olsanız da, "araştırmacı yönünüz" bazı girişimlerinizi yavaşlatabilir. Dikkatli hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: Duygular ve istekler arasında değişim
Duygularınız ve istekleriniz arasında farklılıklar yaşıyorsunuz. Gizli inatçılığınızı sergilemek için uygun bir gün değil. Doğal yapınızı koruyarak, ortamlarda çekiciliğinizi artırabilirsiniz.

ASLAN: Duygularınızda sabit davranışlar
Duygularınızda sabit kaldığınızda, çevrenizdeki olaylara karşı çekimser olabilirsiniz. Yollarla ilgili kazançlar gündemde olabilir. Kuşkucu yönlerinizi törpüleyerek, çevrenize şans verin.

BAŞAK: Geleneksel davranmak istemiyorsunuz
İlişkilerinizde, bugün geleneksel davranmaktan hoşlanmıyorsunuz. İstekleriniz ve hayatınızla ilgili sorunlarla tek başınıza mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. İnatçılığınız kaybetmenize neden olabilir.

TERAZİ: Paylaşımlarınızda pozitiflik
Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif gelişmesi, enerjinizi yükseltiyor. Birçok işe birden atılacağınız bugün, aktif bir döneme giriyorsunuz. Ancak dikkatli olmalısınız.

AKREP: Maddi konularda hızlı kararlar
Maddi konularda hızlı hareket ediyorsunuz. Düşünmeden yaptığınız hareketlerin sonucu sizi üzebilir. Girişimci yapınız yeniliklere ilgi duymanızı sağlıyor. Çevresel koşullarda cesur davranacağınız bir gün.

YAY: Olayların arkasında neden aramak
Olayların arkasında farklı nedenler ararken odağınızdan uzaklaşabilirsiniz. Duygusal takıntılarınız sizi zorlayabilir ve yanlış kararlara yönlendirebilir. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verebilir.

OĞLAK: Maddi güven ve sağlık
Maddi konularda kendinizi güvenli hissetmek için çabalarınız karşılıksız kalmayacak. Hemen hemen her işte özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Diş ve kemik kontrollerinizi ihmal etmeyin.

KOVA: Zihinsel dağınıklık
Bulunduğunuz ortamdan zihinsel olarak uzaklaştığınız için, sizi eleştirenlerin sayısı artabilir. Özel arkadaşlarınızla birlikte olma ihtiyacı duyuyorsunuz. Onlarla durum değerlendirmesi yapacaksınız.

BALIK: Yeni bir alana yönelme

Maddi durumlar sizi yeni bir çalışma alanına yönlendirebilir. Bugün sevdiklerinizle sohbet ederek, aranızdaki birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız olumlu gelişiyor. Her şey lehinize olacak.

Haber Ara