Dolar

34,2488

Euro

37,5629

Altın

2.872,32

Bist

9.132,30

Kocaeli'de pitbull saldırısı

Gebze'de pitbullun sahipli bir köpeğe saldırısı güvenlik kameralarına yansıdı. Vatandaşlar sopalarla müdahale etti, ancak köpek ağır yaralandı. Jandarma, pitbullun sahibini arıyor.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-09 23:18:09

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Eskihisar Mahallesi'nde sahipli bir köpek, pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. Pitbullun ağzında koruma kalkanı bulunmaması dikkat çekti. Vatandaşlar, saldırıya süpürge ve sopalarla müdahale ederek köpeği kurtarmaya çalıştı. Ağır yaralanan köpek, Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından jandarma, pitbullun ve sahibinin bulunması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri, esnafın çabasını gözler önüne serdi.

PITBULLUN SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırıyı engellemeye çalışan vatandaşlar, büyük çaba gösterdi. Süpürgeler ve sopalarla pitbulla müdahale edilse de köpeğin ağır yaralanmasını engelleyemediler. Güvenlik kameralarına yansıyan bu anlar, Gebze esnafının yoğun çabasını gözler önüne seriyor.

YARALI KÖPEK TEDAVİ ALTINDA

Ağır yaralanan sahipli köpek, tedavi edilmek üzere Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi, Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi'ne götürüldü. Yetkililer, köpeğin tedavisinin devam ettiğini belirtti.

JANDARMA ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay sonrası, jandarma ekipleri pitbullun sahibini bulmak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Pitbullun tehlikeli türler arasında olması nedeniyle yasal süreç de hızla devreye sokuldu.

SON VİDEO HABER

Kocaeli'de pitbull saldırısı

Haber Ara