Dolar

33,9557

Euro

37,5303

Altın

2.746,70

Bist

9.464,05

MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’de zeytinyağlı yemeklerle dolu dokunulmazlık oyununda kazanan takım belli oldu. Kırmızı takım galip gelirken, mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Onur oldu ve Ümmühan’ı eleme potasına gönderdi.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-21 09:29:43

MasterChef'te Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu daha geride kaldı. 20 Ağustos Salı akşamı oynanan haftanın ilk takım oyununda, Kırmızı Takım zeytinyağlı yemeklerdeki başarısıyla dokunulmazlığı kazanmayı başardı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK YARIŞI

Takım oyununun ardından, kaybeden Mavi Takım üyeleri arasında bireysel dokunulmazlık yarışı başladı. Yarışmacılar, şeflerin istediği "chicken waffle" yemeğini en iyi şekilde hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Bu zorlu yarışın galibi Onur oldu ve bireysel dokunulmazlığı kazandı.

ELEME POTASINDA İLK İSİM BELLİ OLDU

Dokunulmazlığı kazanan Onur, ilk eleme adayı olarak Ümmühan'ı seçti. Takım içinde yapılan oylamada ise Nevzat ve Nigar arasında eşitlik sağlanınca, Onur eleme potasına gitmek üzere Nevzat'ı seçti.

19 AĞUSTOS KAPTANLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

MasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda Mavi Takım kaptanı Onur olurken, Onur karşı takımın kaptanı olarak Beyza'yı seçti.

YENİ HAFTANIN TAKIMLARI NASIL ŞEKİLLENDİ?

Yeni haftada takımların nasıl şekillendiği de belli oldu. Mavi Takım'ın kaptanı Onur olurken, takımda şu isimler yer aldı: Muratcan, Semih, Eda, Nigar, Nevzat, Şirin, Beril, Hakan, Ümmühan.

Haber Ara