Dolar

34,0628

Euro

38,0663

Altın

2.827,08

Bist

9.975,61

MasterChef’te İlk Defa: Kaan ve Ezgi Takımları Kadın ve Erkek Olarak Bölüştü!

MasterChef’te bir ilk yaşandı! Kaptanlar, takımlarını yalnızca erkek ve kadın olarak ayırarak büyük bir değişiklik yaptı. Mavi takımın kaptanı Kaan erkekleri, kırmızı takımın kaptanı Ezgi ise kadınları seçti. Yeni format heyecan yaratacak.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-03 14:26:05

MasterChef’te İlk Defa: Kaan ve Ezgi Takımları Kadın ve Erkek Olarak Bölüştü!

TV8'in fenomen yarışma programı MasterChef'te dün akşam izleyiciler, büyük bir sürprizle karşılaştı. Kaptanlık oyunu sonucunda belirlenen yeni takımlar, izleyicilere şimdiye kadar görülmemiş bir heyecan yaşattı. İşte detaylar...

MASTERCHEF'TE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

MasterChef Türkiye'de 7 yıllık bir geçmişin ardından ilk kez bir değişiklik yaşandı. Dün akşamki bölümde, kaptanlar takımlarını oluştururken radikal bir karar aldı. Mavi takımın kaptanı Kaan, sadece erkek yarışmacıları seçerken, kırmızı takımın kaptanı Ezgi ise sadece kadın yarışmacıları tercih etti.

Bu durum, yarışma tarihinde daha önce hiç yaşanmamış bir ayrım yaratırken, yarışmanın dinamiklerini de değiştirdi. “Kaan ve Ezgi'nin kadın ve erkekleri ayırarak oluşturduğu takımlar, MasterChef'te yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor,” denildi.

KADINLAR VE ERKEKLERİN YARIŞMASI BAŞLIYOR

Bu hafta, kadın ve erkeklerin kıyasıya mücadele edeceği yeni formatta, hangi takımın daha başarılı olacağı merak ediliyor. Bu ilginç gelişme, yarışmayı izleyenler tarafından heyecanla takip edilecek.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara