Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Mehmet Bozdoğan 'fetihler sultanı' dizisine transfer oldu

'Teşkilat' dizisinde canlandırdığı karakterle tanınan Mehmet Bozdoğan, 'Fetihler Sultanı' dizisine transfer oldu. Daha önce 'Kuruluş Osman' dizisinde de rol alan başarılı oyuncu, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek.

1 Ay Önce Güncellendi

2024-08-26 11:54:56

Mehmet  Bozdoğan 'fetihler sultanı' dizisine transfer oldu

"Teşkilat" dizisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mehmet Bozdoğan, şimdi de "Fetihler Sultanı" dizisinde izleyicilerle buluşacak. DAHA ÖNCE DE KURULUŞ OSMAN'DAYDI Bozdoğan, daha önce "Kuruluş Osman" dizisinde de başarılı bir performans sergilemiş ve izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Yeni rolüyle birlikte yine büyük bir ilgi toplayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İZLEYİCİLERİ YİNE EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK

Başarılı oyuncu, "Fetihler Sultanı" dizisinde sergileyeceği performansla hayranlarını yine ekran başına kilitleyecek. Bozdoğan, yeni projesinde tarihi bir karakteri canlandıracak ve dizinin iddialı sahnelerinde yer alacak.

MEHMET BOZDOĞAN'IN YENİ ROLÜ MERAKLA BEKLENİYOR

Bozdoğan'ın "Fetihler Sultanı" dizisinde canlandıracağı karakter ve hikayesi şimdiden merak konusu oldu. İzleyiciler, Bozdoğan'ın yeni dizide nasıl bir performans sergileyeceğini büyük bir heyecanla bekliyor.

Haber Ara