Dolar

34,1165

Euro

38,1555

Altın

2.922,10

Bist

10.029,73

Metin Arolat’ın vasiyet gibi sözleri: “Yas tutmayın!”

Ünlü sanatçı Metin Arolat, sahne aldığı gece fenalaşıp hayatını kaybetti. Yakın dostu Armağan Çağlayan, sosyal medya paylaşımıyla duygusal bir veda etti. Arolat'ın vasiyet gibi sözleri ise geride kalanları derin bir düşünceye sürükledi.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-09-24 20:48:34

Metin Arolat’ın vasiyet gibi sözleri: “Yas tutmayın!”

Ünlü sanatçı ve yönetmen Metin Arolat, sahnede rahatsızlanarak hayata gözlerini yumdu. Konser sırasında fenalaşan Arolat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arkadaşı Armağan Çağlayan, duygu dolu bir paylaşım ile ona veda etti.

"SANKİ HER ŞEY ŞAKA GİBİ"

Olay İstanbul Kozyatağı'nda, Arolat'ın sahne aldığı mekanda gerçekleşti. Sahnede rahatsızlanan Arolat, sol kolundaki uyuşmayı fark edip kulise geçti. Kısa bir dinlenmenin ardından sahneye geri döndü; ancak tekrar fenalaşıp yere yığıldı. İlk müdahale seyirciler arasında bulunan bir hemşire tarafından yapıldı. Hastaneye kaldırılan sanatçının yolda kalbi üç kez durdu ve tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

“HER ŞEY ANLAMINI YİTİRDİ"

Metin Arolat'ın vefatı sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. İzmir'de defnedilen Arolat'a, yakın dostu Armağan Çağlayan sosyal medyada gözyaşları içinde veda etti. Çağlayan paylaşımında, "Bir telefon haberiyle hayattaki her şey anlamını yitirdi," ifadelerini kullanarak derin üzüntüsünü dile getirdi.

VASİYET GİBİ SÖZLERİ

Metin Arolat'ın ardından Çağlayan, sanatçının kendisine sık sık "Arkamdan yas tutmayın" dediğini belirtti. Bu isteği yerine getirip getiremeyeceğini bilmediğini ifade eden Çağlayan, "Başarabilecek miyim bilmiyorum," diyerek duygularını paylaştı.

"HOŞÇAKAL METİN"

Armağan Çağlayan, Arolat'ın artık hayatında olmadığını kabullenmekte zorlandığını belirterek, "Seni çok özleyeceğim Metin... Şimdiden özledim. Dünyada kötülük bilmeyen bir insan olduğun için iyi bir yerlerde olduğunu biliyorum," sözleriyle yakın arkadaşına son vedasını yaptı.

SON VİDEO HABER

'Şeyda, annesine şehit olacağım demişti'

Haber Ara