Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Metin Arolat sahnede kalp krizi geçirip hayatını kaybetti!

52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat, İstanbul'da sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı, 'Bu fotoğraftan sadece ben kaldım' demişti. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 09:19:36

Metin Arolat sahnede kalp krizi geçirip hayatını kaybetti!

52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat, İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı mekânda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Arolat, şarkı söylerken bir anda fenalaştı. Sahne arkasına geçip durumunu belirten Arolat, "Kolum uyuşuyor" diyerek kısa bir süre dinlendikten sonra sahneye dönmüştü. Ancak sahnede tekrar yere yığıldı.

SAHNEDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kalp masajı yapılan ünlü şarkıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Arolat'ın menajeri Halil Yıldırım, "Sahnede kalp krizi geçirdi, hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun" diye konuştu.

"BİZDE HEP VARDIR ÖLÜM DİYETLERİ"

Yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: "Çok yakın arkadaşımdı. Gülerek gitti. Yine rejim yapıyormuş, kalbi kaldırmadı herhalde. Ailesi İzmir'de. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra rahatsızlandı. İlk müdahale sahnede bulunan bir hemşire tarafından yapıldı. Ambulans gelene kadar kalbi durmuştu. Yeniden çalıştırdılar ama yolda tekrar durdu."

PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLAMIŞTI

Metin Arolat, iki ay önce yaptığı paylaşımda, "Bu fotoğraftan sadece ben kaldım" diyerek acı dolu bir mesaj yayınlamıştı. Babası, annesi ve abisini kaybeden Arolat, bu kayıpların kendisinde derin bir travma yarattığını anlatmıştı.

"EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE"

Metin Arolat, iki gün önce katıldığı bir programda, "Hayatta en mutlu olduğum yer sahne" demişti. Dostları ve hayranları, Arolat'ın bu ani kaybıyla büyük üzüntü yaşadı. Ferhat Göçer ve Gülben Ergen gibi isimler, sosyal medyadan taziye mesajları yayımladı.

10-15 GÜN LAPE'DE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜ

Arolat, geçmişte yaşadığı depresyon dönemlerinden bahsederek, Lape Hastanesi'nde tedavi gördüğünü söylemişti. "İntihar değil, depresyondu. Ağabeyimi ve babamı kaybettiğimde çok zor günler geçirdim" demişti.

"METİN SEN ARTIK YOK MUSUN!"

Yakın dostu Gülben Ergen, Metin Arolat'ın vefatının ardından, "Metin sen artık yok musun! Whatsapp seslerini dinleyip ağlayacak mıyım? Hasretinden yandığın annene ve ağabeyine kavuştun, ama biz sensiz ne yapacağız?" şeklinde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Haber Ara