Dolar

34,1100

Euro

38,1055

Altın

2.860,22

Bist

9.966,27

Müge Anlı programında flaş gelişme: Aydın Musaoğlu kimdir?

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında Aydın Musaoğlu'nun tutuklanması, Hatice Musaoğlu'nun kaybolduğu 2006'dan bu yana gelen en büyük gelişme oldu.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 11:32:19

Müge Anlı programında flaş gelişme: Aydın Musaoğlu kimdir?

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun durumu yeniden gündeme geldi. Kızları, abisi Aydın Musaoğlu'ndan şüphelenmesi üzerine başlatılan soruşturma neticesinde Aydın Musaoğlu tutuklandı.

AYDIN MUSAOĞLU KİMDİR?

Hatice Musaoğlu, 2006 yılında Kastamonu'nun Gümürtler köyünde kayboldu. Kızları, annelerinin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Kızları, Aydın Musaoğlu'nun bu olayla ilgili şüpheli olduğunu belirtti.

NEDEN TUTUKLANDI?

Azdavay Cumhuriyet Başsavcılığı, kızların açıklamalarının ardından harekete geçti. Aydın Musaoğlu, polis tarafından gözaltına alındı ve "kasten adam öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Eşi Nevin Musaoğlu'nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.

OLAYIN ARKA PLANINA DÖNÜŞ

Hatice Musaoğlu'nun kaybolmasıyla ilgili olarak, Aydın Musaoğlu'nun yaşadığı evin bahçesinde kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Evin garajında da beton kırılarak aramalar yapıldı. Bu süreçte Aydın Musaoğlu ve eşi gözaltına alındı.

Haber Ara