Dolar

34,1782

Euro

38,2004

Altın

2.936,44

Bist

9.829,19

Mutfak bezlerinizi zehirden kurtarın!

Mutfak bezlerinizi çamaşır suyuna yatırmak, sağlığınıza zarar verebilir. Karbonat ile temizlik yaparak güvenli ve etkili bir hijyen sağlayın!

16 Saat Önce Güncellendi

2024-09-26 10:44:54

Mutfak bezlerinizi zehirden kurtarın!

Mutfak bezleri, sıkça kullanılan ve kolayca bakteri üretebilen ürünlerdir. Çoğu kişi, kötü kokulardan kurtulmak için bezlerini çamaşır suyuna yatırmayı tercih ederken, bu yöntem aslında sağlığı tehdit edici sonuçlar doğurabiliyor. Çamaşır suyunda bekletilen mutfak bezleri, daha sonra gıda ile temas eden yüzeylerde zehir saçıyor.

ÇAMAŞIR SUYUNA DEĞİL, KARBONATA YATIRIN!

Çamaşır suyu, birçok kimyasal içermesi nedeniyle sağlığınıza zarar verebilir. Ancak mutfak bezlerini karbonat tekniği ile temizlemek çok daha etkili ve sağlıklıdır. Karbonat tekniği, mutfak bezlerini su dolu bir tencereye koyarak üzerine 1 yemek kaşığı karbonat eklemek ve kaynatmak şeklinde uygulanır. Bu yöntemle kimyasallara maruz kalmadan mutfak bezleriniz temiz kalır.

SAĞLIĞINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN!

Karbonat ile temizlik sağlamak, mutfak bezlerinin gıda ile temas eden yüzeylere zarar vermeden arınmasını sağlar. Böylece sağlığınızı koruyarak mutfağınızdaki hijyeni artırabilirsiniz. Mutfak bezlerinizi çamaşır suyu yerine karbonatla temizlemeyi unutmayın!

SON VİDEO HABER

Sadettin Ökten'den Gazze yorumu

Haber Ara