Dolar

34,0796

Euro

38,0901

Altın

2.841,21

Bist

9.975,61

Narin Güran Olayında Şok Gelişme: Amca Tutuklandı!

Diyarbakır'da 14 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası Salim Güran tutuklandı. Narin'in DNA'sının amcanın aracında bulunması dikkat çekti. Amca ifadesinde, 'Arabanın kapılarını evin önünde açık bırakıyordum' dedi.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-03 14:14:21

Narin Güran Olayında Şok Gelişme: Amca Tutuklandı!

Diyarbakır'da 14 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Narin Güran'ın akıbeti, milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Peki, 3 Eylül 2024 itibarıyla Narin Güran bulundu mu? Narin Güran öldü mü, yaşıyor mu? İşte olayla ilgili son detaylar...

AMCA TUTUKLANDI

21 Ağustos günü Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran için başlatılan arama çalışmaları soluksuz devam ediyor. Küçük kız çocuğundan hala haber alınamazken, olayla ilgili soruşturma derinleştirildi ve gözaltılar yapıldı. Bu süreçte Narin Güran'ın amcası ve annesi gözaltına alındı, amca Salim Güran tutuklandı. Amca Salim Güran'ın telefonu incelendiğinde, telefondaki WhatsApp yazışmalarının tamamının silindiği tespit edildi.

TUTUKLANMA KARARI VE ADALET BAKANI'NDAN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak "Şüphe vardı, tutuklama kararı tedbirdi. Soruşturma devam ediyor. Kimsenin şüphesi olmasın. En ince detaylarına ulaşıncaya kadar yargımız, savcılığımız gerekli incelemeleri yapacağız." açıklamasında bulundu. Narin'in DNA'sı bulunan amca Salim Güran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SALİM GÜRAN'IN İFADESİ

Soruşturma kapsamında amca Salim Güran'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Salim Güran'ın, Narin'in babasına "Sana böyle bir acı yaşatacağım, ömür boyu unutmayacaksın" dediği iddia edildi. Narin'in DNA'sının aracında bulunması üzerine, Salim Güran, Narin'i hiç bindirmediğini, DNA'nın aracına nasıl bulaştığını bilmediğini ve aracının kapılarını evinin önündeyken bazen açık bıraktığını söyledi.

Ekipler, Narin'e ait bir iz aramaya devam ediyor.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara