Dolar

34,0628

Euro

38,0663

Altın

2.827,08

Bist

9.975,61

Narin'in engelli ablasının merdivenlerden düşerek öldüğü iddia edildi

Diyarbakır’da 9 gündür kayıp olan Narin Güran için arama çalışmaları sürerken, dikkat çeken yeni bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre, Narin'in engelli ablası da çocuk yaşta merdivenden düşerek hayatını kaybetti.

3 Hafta Önce Güncellendi

2024-08-29 17:58:14

Narin'in engelli ablasının merdivenlerden düşerek öldüğü iddia edildi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışmaları 9. gününde tüm hızıyla devam ederken, ortaya atılan yeni bir iddia büyük yankı uyandırdı. Yayıncı Pınar BK, geçtiğimiz yıllarda Çağla Tuğaltay dosyasını tekrar açarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Narin Güran hakkında çarpıcı bir iddia gündeme getirdi.

İddiaya göre, Narin'in ailesinde başka bir kız çocuğu daha bulunuyordu ve bu çocuk engelliydi. İddialar, engelli kız çocuğunun çocuk yaşta merdivenden düşerek hayatını kaybettiği yönünde. Bu iddia, olayın aydınlatılması için sürdürülen çalışmalara yeni bir boyut kazandırmış durumda.

Yetkililer, bu tür iddiaların doğruluğunu araştırırken, Narin'in akıbetiyle ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Şu ana kadar Narin hakkında somut bir bilgiye ulaşılamamış olması, olayın gizemini artırıyor.

SON VİDEO HABER

Benfica, Kerem ve Orkun'un golleriyle kazandı

Haber Ara