Dolar

34,0659

Euro

38,0054

Altın

2.803,97

Bist

9.774,49

Robert De Niro’dan duygulandıran açıklama mezar taşı yazısı

Robert De Niro’nun mezar taşı yazısı, kariyerindeki başarılar ve babalık hayatına dair duygusal bir yansıma olarak dikkat çekiyor.

3 Gün Önce Güncellendi

2024-09-16 10:44:23

Robert De Niro’dan duygulandıran açıklama mezar taşı yazısı

81 yaşındaki Hollywood yıldızı Robert De Niro, Who's Talking to Chris Wallace? adlı programda yaptığı açıklamalarda, mezar taşına yazdırmak istediği sözleri duyurdu. Yedi çocuğu bulunan De Niro, “Elimden gelenin en iyisini yaptım” ifadelerini taşına yazdırmayı planladığını belirtti.

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPTIM"

De Niro, çocukları hakkında “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” diyerek, mezar taşına bu sözleri yazdıracağını açıkladı. Ayrıca, "Yaptığım her şey için lütfen beni affet" ifadesini de ekleyeceğini söyledi.

KARİYERİYLE MEŞGULDÜM, ÇOCUKLARIMI SEVİYORUM

Kariyerine yoğun şekilde odaklandığını ve bu yüzden bazı eksiklikler yaşadığını kabul eden De Niro, "İyi bir baba değil miydiniz?" sorusuna, "Hayır! Elimden gelenin en iyisini yaptım. Tek diyebileceğim bu" cevabını verdi. Çocuklarını çok sevdiğini de vurguladı.

SON GÜNLERİNDE

Son olarak, Oscar'a aday gösterilen "Killers of the Flower Moon" filmiyle dikkat çeken De Niro, Tiffany Chen ile birlikte olmaktan ve kızları Gia Virginia Chen De Niro'dan gurur duyuyor.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara