Dolar

34,2398

Euro

37,6309

Altın

2.920,13

Bist

9.109,34

Ruhsal olarak önümüze çıkan herşeyin bir sebebi var mı?

Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir. Yaşadığımız her şeyin muhakkak bir sebebi vardır. Bazen hayata baktığımızda ve onun hakkında düşüncelere daldığımızda kendimizi karışık bir yapbozun içerisinde eksik parçaları bulmaya çalışıyor gibi hissedebiliriz.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-10 15:20:55

Ruhsal olarak önümüze çıkan herşeyin bir sebebi var mı?

Ruhsal olarak önümüze çıkan her şeyin bir sebebi var mıdır, sorusunun cevabını Eğitimci & Yazar Ebru Ceylan Çap'a sorduk.

Hayatımızın Gizli Anlamları Nelerdir

Yaratıcının bize verdiği gizli ve açık armağanlar vardır. Ancak dünyanın kargaşasından kaçıp manevi yolculuğa çıktığımızda gizli mesajları fark ederiz ve ruhumuzda hissettiğimiz boşlukları doldurmaya başlarız. Bu yolculuğun amacı yaratıcımızla ruhsal bağlantı kurabilmek, özümüzü bulabilmektir. Buradan yola çıkarak Eğitimci & Yazar Ebru Ceylan Çap'a “Ruhsal olarak önümüze çıkan her şeyin bir sebebi var mıdır?” sorusunu yönelttik. Ebru Ceylan Çap, “Attığımız her adımda, yaşadığımız her olayda, duyduğumuz her seste, gördüğümüz her güzellikte onu ve bize vermek istediği mesajları buluruz. Renklerde, kokularda, seslerde, sembollerde, sayılarda, harflerde bizi gitmek istediğiniz yere ulaştıracak gizli kodlar vardır. Her biri benzersiz öğrenme deneyimleri yaşatır” şeklinde konuştu.

Yol Haritamızı Nasıl Belirleriz

Ebru Ceylan Çap, “Belli bir yaşa geldikten ve manevi yanımızı aktif ettikten sonra kayıp parçaları bulup yerlerine yerleştirdikçe büyük resmi görmeye başladığımızı belirterek, “Önümüze çıkan mesajları takip eder ve yol haritamızı çıkartırız. Muhakkak yaşadığımız birçok şey bize ince mesajlar vermektedir. Fakat her şey bir mesaj içermek zorunda değildir” dedi.

Yaşadığımız birçok şeyin tekamül yolumuzda ilerlememiz için bir sebebi olduğuna inanıyorum, fakat her şeyin değil diye konuşan Ebru Ceylan Çap, “Her şeyin bir nedeni olduğuna ya da her şeyin bir mesaj içerdiğine, kendimizi kaptırdığımızda maneviyatımız çürümeye başlıyor. Biraz da umursamaz olabiliyoruz. Önemli olan nasılsa her şeyin bir sebebi var diyerek yaşadıklarımızı geçiştirmekten ziyade, acaba bu yaşadıklarımdan almam gereken ders nedir diye kendimize sorabilmek ve farkındalıkla yaşamaktır. Unutmayın, ruhsal olarak önümüze çıkan her şeyin bir nedeni vardır” dedi.

Haber Ara