Dolar

34,2134

Euro

37,1933

Altın

2.990,41

Bist

8.793,61

Şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun estetik pişmanlığı

90'lı yılların ünlü popçularından Emel Müftüoğlu, uzun süre sonra çıktığı programda yaptığı estetik itirafıyla gündem oldu.

3 Saat Önce Güncellendi

2024-10-18 19:38:06

Şarkıcı Emel Müftüoğlu'nun estetik pişmanlığı

Şarkıcı Emel Müftüoğlu, NTV'de yayınlanan Empati programında dikkat çeken itiraflarda bulundu.

2_972

"SEZEN'DEN ŞARKI İSTEYEMEDİM

Uzun yıllardır gözlerden olan Müftüoğlu, Sertab Erener ve Aşkın Nur Yengi'yi Sezen Aksu'dan şarkı aldıkları için kıskandığını şu sözlerle anlattı:

"Kendim için bir şey istemek benim için çok zor. Kırılmaktan, karşımdakini kaybetmekten çok korkuyorum. Çok yakın oturuyoruz Sezen'le ve hep görüşüyoruz. Ama ben Sezen'e asla 'bana şarkı verir misin?' diyemedim. Nasıl hırslı ve kıskanç olduğum bir dönem, anlatamam! Sürekli kafasını yiyorum: Bu kadar güzel şarkılar yapıyorsun niye veriyorsun? Niye mesela Sertab'a verdin, onu niye Aşkın'a veriyorsun, verme! Onlar senin kadar iyi söyleyemez ki, söyleyemez! Sürekli bu haldeyim. Ne korkunç bir şey bu! Düşünüyorum şimdi, utancımdan battaniyelerin altına girmek istiyorum! Sezen de diyor ki, 'Zaten çok yapıyorum, bunlar bana ait değil ki' diyor. Hala bana da ver diyemiyorum."

"HOVARDA" ŞARKISININ HİKAYESİ

Emel Müftüoğlu, 1995 yılında seslendirdiği sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan Hovarda şarkısının hikayesini ise "Bir gece davetteyiz birlikte, 'Senin için bir sürü söylenti var, bu şarkıları sen yapmıyor muşsun, şarkıları kim yapıyor, ben ondan almak istiyorum' dedim. Tatlım benim, Sezen kahkaha attı, 'Kim bu densiz, tabi ki ben yapıyorum.' dedi. 'Yaz o zaman şimdi göreyim' dedim. Biz o arada dans ediyoruz, gidiyoruz, geliyoruz eğleniyoruz. Sezen oturuyor. 'Gel' dedi, şarkıyı yazmış" diye anlattı.
Müftüoğlu, "O gürültüde dinleyemeyeceğiz, alt kata lavaboya indik. Bir sürü kadın var içeride, hiç çekinmeden şarkıyı söyledi. Alkış kıyamet lavaboda. Şarkıyı aldım, evde stüdyo vardı. Eve gittim, o gece demosu yapıldı şarkının... Öyle çıktı yani şaka gibi değil mi?" diye devam etti.

"DEFALARCA ESTETİK YAPTIRDIM"

Çok sayıda estetik operasyon geçirdiğini itiraf eden Emel Müftüoğlu, “Bu yaşımda ben ne aptalmışım bu kadar çok estetik niye yaptırmışım diyorum. Genellikle Ajda Pekkan'ı örnek verirler, kadıncağızın peşini yıllarca bırakmadılar ama ben kendim de dahil pek çok isim verebilirim hiç durmadan estetik yaptıran! 26 yaşımdan 50 yaşıma kadar sürdü, nerede bir estetik doktoru var, daha adam İstanbul'a gelmeden yetişip muayenehanesine oturuyorduk" dedi.

"TEK BİR BIÇAK DEĞDİRMEZDİM VÜCUDUMA"

Ünlü isim, pişmanlığını "Nasıl kestirmişim biçtirmişim hunharca kendimi, çok üzülüyorum. Geçmişe dönebilseydim, tek bir bıçak değdirmezdim vücuduma" sözleriyle dile getirdi.

"İlk estetik ameliyatımı, sağlık için iri göğüslerim nedeniyle yaptırdım" diyen 63 yaşındaki Müftüoğlu, "Çok zayıfım, sırtım ve omuzlarım kaldırmıyordu göğüslerimi. Diyelim ki ilişkim kötü gidiyor, hop kendimi kestirmeye gidiyordum. Önce kendi ruh sağlığını çözmen gerekiyor. Birileri beni sevecekse bu halimle sevsin" ifadelerini kullandı.

NTV

SON VİDEO HABER

İzmir'deki evinde ölü bulundu

Haber Ara