Dolar

34,1387

Euro

38,2136

Altın

2.914,94

Bist

10.044,41

Serdar Ortaç, kumarın bedelini ağır ödedi!

Serdar Ortaç, sağlık sorunları ve maddi zorlukları ile baş başa. Ünlü sanatçı, kumar bağımlılığı ve geçmişte yaşadığı kayıplar hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

4 Saat Önce Güncellendi

2024-09-25 08:31:25

Serdar Ortaç, kumarın bedelini ağır ödedi!

Türkçe pop müziğinin efsane ismi Serdar Ortaç, sağlık sorunları, özel hayatı ve yaşadığı maddi sıkıntılarla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak, kumara dair pişmanlıklarını dile getirirken geçmişte yaşadığı kayıpları da gözler önüne serdi. Ünlü sanatçı, Ali Sami Yen'in yanında 11 katlı bir gökdelenim vardı diyerek dikkat çekti.

KAYBEDECEK BİR ŞEYİM YOK!

"Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım, o en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam."

ALKOL VE SİGARAYI BIRAKTIM!

54 yaşındaki popçu, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurarak, "Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. Konsere tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktoruma teşekkür ediyorum beni tedavi ettiği için," ifadelerini kullandı.

BÜTÜN KAZANCIMI YEDİM!

Serdar Ortaç, kumar alışkanlığıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. "Para bitti. Bütün kazancımı yedim. Sonra baktım ki 30-40 sene bir lira kazanılmıyor bu işten. İnsan sadece mesleğinden, çalıştığı işten kazanabiliyor. Para bitti kumar beni bıraktı."

SADECE OTURDUĞUM EV KALDI!

Kumar kayıplarına dair sorulara cevap veren Ortaç, "Çok çok. Rakam veremem, bugünün parasıyla aynı olmaz. 10-15 tane ev gitti. Her yerde ev vardı. Ali Sami Yen Stadı'nın yanında 10-11 katlı gökdelenim vardı. Rakam bulamıyorum, dünya gitti! Bir oturduğum ev kaldı, bunun da borçları var. Olsun, sağlığım gitti o gelsin. Eşeklik mi, büyük eşek oğlu eşeklik. Büyük hata!" şeklinde konuştu.

WHATSAPP GRUBU İLE PARA TOPLUYOR İDDİASI!

Ortaç'ın, tanıdıklarından para topladığı iddiaları gündeme geldi. 500 bin TL borcu bulunan sanatçının, bir kişiden alamayacağını anlayınca WhatsApp üzerinden bir grup kurarak tanıdıklarından 5'er bin TL borç istediği öne sürüldü.

RKADAŞIMDAN BORÇ ALDIĞIM KONUŞMALARI BULMUŞLAR!

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir internet sitesinde 'Serdar Ortaç arkadaşlarından 5'er bin TL borç topluyor' diye haber çıktı. Geçen sene bir arkadaşımdan borç aldığım zamanki Whatsapp konuşmalarını bulmuşlar. 300 kişilik grup kurmuşum, herkesten para istemişim! İnanmayın diye söylüyorum. Eğer benim adıma sizden para isteyen olursa da sakın," dedi.

SON VİDEO HABER

Türkiye'den Lübnan'a yardım uçağı gönderildi

Haber Ara