Dolar

34,2557

Euro

37,0205

Altın

3.028,00

Bist

8.838,60

Serkan Oral Kimdir, Ne İş Yapar?

Almanya Hechingen doğumlu Serkan Oral, özellikle organizasyon sektöründe elde ettiği başarıların ardından adından oldukça söz ettiriyor. İletişim memuru ünvanı ile dünyanın çeşitli bölgelerinde hizmetlerine devam etmiş Serkan Oral internette sıkça adından söz ettiriyor ve internet kullanıcıları tarafından “Serkan Oral kimdir?” araştırmaları yapılıyor.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-11-20 17:46:50

Serkan Oral Kimdir, Ne İş Yapar?

Şu anda farklı sektörler üzerinde bir iş adamı olan Serkan Oral'ın Türkiye'den Almanya'ya mobilya, iç ve dış dizayn ticaretleri gerçekleştirdiği bilinmektedir. Almanya'da farklı branşlarda iş veren olan Oral, kendisine ait iş alanlarının da başında durmaktadır. Tüm dünyanın mobilya konusunda kalbi olan İnegöl'de önde gelen mobilya markalarıyla kooperasyon faaliyetleri içinde olduğunu bildiren Serkan Oral'ın bugüne dek Almanya'da birçok branşta etkili rol oynadığını da görmek mümkün. Dünyanın en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'un dünya geneli dört farklı bölgede bayiilerini yöneten Serkan Oral, Vodafone'a ait bu bayilerde iş veren konumunda rol oynamıştır.

Vodafone'da faaliyet gösterdiği iş hayatı boyunca Amerikansanatçılardan WizKhalifa, Chris Brown gibi müzisyenlerin yanı sıra Alman rap sanatçısı Bushido ve eski futbol oyuncusu Ronaldinho gibi ünlülere organizasyon konusunda eşlik etmiş olan Serkan Oral, son zamanlarda kendisini öncelikli olarak Almanya olmak üzere Türkiye'nin de kaliteli bir imalat ülkesi olduğunu göstermek üzere yoğunlaştırmıştır. Çalışmalarına ve meslek hayatına devam eden Serkan Oral'ın kalite konusunda sadece avrupa ülkelerinin değil, aynı zamanda Türkiye'nin de adının geçmesi üzerine yaptığı çalışmalar, dünya genelinde büyük bir ilgiyle karşılanmıştır.

Gastronomi alanında uzmanlaşan Serkan Oral'ın aynı zamanda 2018 yılından bu yana dek son dört senede cafe ve bar işletmeciliği sektöründe de önemli bir rol oynadığını görmek mümkündür. Dünyada eşi, benzeri olmayan bir konsept stili ile birlikte iç dizaynı dahil Almanya'da kendi markasını yaratan Serkan Oral, geçmişten günümüze onlarca farklı alanda birçok başarıya imza atmıştır.

Serkan Oral Kimdir?

Serkan Oral, 19 Ağustos 1985 yılında Almanya Hechingen'da dünyaya gelmiştir. Geçmişten günümüze Vodafone gibi dünya devi iletişim şirketlerinde faaliyet göstermiş, birçok başarıya imza atmıştır. Serkan Oral kendisini sanattan, futboldan, müziklerden, seyahatlerden ve modadan oldukça hoşlanan bir kişilik olarak ifade etmiştir.

İtalya, Fransa, BAE, İspanya, Küba gibi ülkelere sıkça seyahat eden ve farklı kültürler konusunda da iyi derecede bilgi birikimi sağlayan Serkan Oral, dünya genelinde farklı kültürlere sahip tüm insanlarla iyi bir insan ilişkisi kurmaya değer verdiğini açıklamıştır. Çıktığı yolda hedefinden asla şaşmayacağını bildiren Oral'ın insanlığa faydalı çalışmalara imza atmanın, büyük projelerde yer almanın ve zamana ayak uyduran en faydalı girişimlerle adından söz ettirebilmenin, yarar sağlamanın kendisi için önem arz ettiğini belirtmiştir.

Pazarlama ve ticaret alanında gençlik yıllarından itibaren elde ettiği başarılar dünya genelindeki basına pozitif şekilde yansımış, dürüst ve güvenilir ticaret kişiliğiyle birlikte ön plana çıkmayı başarmıştır. Kuvvetli insan ilişkileri sayesinde geçmişten günümüze birçok insanın gönlünü kazanmayı başaran Serkan Oral dünya devi şirketlerde ve organizasyonlarda adını geçirmiş, kendisini dünyanın her bölgesindeki çeşitli organizasyonlarla tanıtmıştır.

Haber Ara