Dolar

34,0378

Euro

37,9545

Altın

2.801,50

Bist

9.774,49

Show TV'nin Popüler Dizisi Sandık Kokusu'na Sürpriz Oyuncu Transferi

Nesrin Cavadzade, Show TV'nin beğenilen dizisi Sandık Kokusu’nun yeni sezonunda “Ayça” karakteriyle kadroya katıldı. Dizinin etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu izleyicileri ekran başına toplayacak.

2 Hafta Önce Güncellendi

2024-09-06 10:10:52

Show TV'nin Popüler Dizisi Sandık Kokusu'na Sürpriz Oyuncu Transferi

Show TV'nin ilk sezonuyla büyük ilgi gören dizisi "Sandık Kokusu," ikinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezona etkileyici bir transferle başlayan diziye, Nesrin Cavadzade katıldı.

GÜZEL OYUNCU KADRODA

Nesrin Cavadzade, Sandık Kokusu dizisinde “Ayça” karakterini canlandıracak. Daha önce Küçük Ağa, Bizim Hikaye, Yasak Elma ve Şahane Hayatım gibi projelerde yer alan Cavadzade, yeni sezonda önemli ve renkli bir rol üstlenecek. Bu transfer, dizinin kadrosunu daha da güçlendirecek ve izleyicilere taze bir nefes getirecek.

Sandık Kokusu'nun etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu, diziyi izleyiciler için daha çekici hale getiriyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili, Meriç Aral, Serkay Tütüncü, Seda Türkmen ve Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

SON VİDEO HABER

Lübnan ordusu 'şüpheli cihaz' peşinde

Haber Ara