Dolar

34,1119

Euro

38,1293

Altın

2.875,07

Bist

9.900,25

Şık ve Zarif Altın Takılar

Günlük yaşamın sevilen aksesuarları arasında altın kolye modelleri yer alır. Bu aksesuarlar son derece rahat kullanımlarının yanında gücün ve zarafetin sembolü olması ile de bilinir. Farklı renk altın ile işlenmiş 14 ayar kolye modelleri sitemizde kullanıcıların beğenisine sunulur. Bunun yanında farklı gramaja ve modele sahip olan ürünlerimiz içerisinden herkesin kendi tarzına uygun olan takıları bulması mümkündür.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-09-20 20:33:20

Şık ve Zarif Altın Takılar

Özgün ve çarpıcı takılarımız içerisinde kadınların stillerini tamamlayacak farklı seçenekler bulunur. Günlük kullanıma uygun sade bir tasarıma sahip altın kolyelerin yanında özel günlerde boynunuzu süsleyecek daha şık tasarımlar da vardır.

Boyun bölgesinin çok daha zarif ve ince görünmesini sağlayacak ince ve uzun altın kolye modellerimiz içerisinden tarzınıza uygun olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kıyafetlerini altın takılar ile tamamlamayı seven kişiler için birbirinden şık altın aksesuar seçeneklerimiz vardır.

Şıklığınıza Şıklık Katacak Altın Ürünler

Altın kolye modellerimiz, cevher ustaları tarafından incelikle işlenmiştir. Binlerce farklı seçeneği olan altın takı modelleri içerisinden harfli, geometrik şekilli, taşlı ya da figürlü olanları tercih edebilirsiniz. Günlük olarak kullanılan altın kolyelerin yanında özel günlerde kullanabileceğiniz gösterişli modellerimiz de vardır. Her yıl yenilenen altın kolye modellerimiz kullanıcıların vazgeçilmezleri arasındadır.

Top altın kolye modellerimiz hem geleneksel hem de modern tarza uygundur. Altın zincir kolyeler bir uç olmadan da rahatlıkla kullanılabilir. Kadınlar tarafından en çok beğenilen kolye tasarımları içerisinde halat ve burgu modeller de bulunur. Bu kolyeler ince işçiliğe sahip olduğundan hem günlük yaşamda hem de özel günlerde kullanılabilir.

Altın Küpeler ile Zarafeti Yakalayın

Fiyonk sitemizde bulunan altın küpe modelleri farklı tarzları ile ön plana çıkar. 14 ayar altın küpe modellerimiz hem günlük kıyafetlerinizi hem de özel günlerde giydiğiniz kıyafetlerinizi en iyi şekilde tamamlayacaktır. Altın küpeler tercih edilirken öncelikle kullanım amacının belirlenmesi gerekir. Günlük kullanım için sade ve minimalist küpe modelleri arasından tercih yapabilirsiniz. Bununla beraber bu aksesuarlar en şık hediye alternatifleri arasında yer alır.

Altın küpe satın alırken yüz tipi de küpe seçimini etkileyen faktörlerden biridir. Üçgen yüz şekline sahip olan kişiler sallanan ve halka küpe modellerini tercih edebilirler. Uzun yüz şekli olan kişiler daha küçük boyutlu küpeleri satın alabilirler. Bu sayede doğru bir orantı elde etmeleri mümkün olur. Yuvarlak yüz hatlarına sahip olanlar uzun küpe modellerini tercih ederek dengeli bir görünüm sağlayabilirler.

14 Ayar Altın Yüzük Modelleri

Altın yüzük, kadınların en sık tercih ettiği aksesuarlardan biridir. 14 ayar altın yüzük modelleri farklı renk seçenekleri ile de dikkat çeker. Zikzaklı, bombeli, çiçekli ve kalpli modeller içerisinden tarzınıza uygun olanları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Son derece ilgi çekici görünüme sahip olan bu aksesuarlar ile tarzınızı dışa vurabilirsiniz. Farklı seçeneklere sahip olan 14 ayar altın takı modelimiz bulunur.

Altın yüzükler, kadınların günlük yaşamda vazgeçemediği takılar arasında yer alır. Günlük tarzın tamamlanması için tercih edilen yüzük seçenekleri sitemizde bulunur. Altın yüzük satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Satın alacağınız yüzüğün parmağınızı sıkmaması ve tam oturmaması gerekir. Bazen parmaklar ödem sebebiyle daha şiş olabilirler. Bu nedenle yüzüklerin doğru ölçülerde tercih edilmesine dikkat edilmelidir.

14 ayar altın yüzük modellerimiz arasından tarzınıza uygun olanları seçerek kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Beyaz altın yüzük seçenekleri oldukça şık bir görünüme sahip olması ile dikkat çeker. Sitemizi ziyaret ederek tarzınıza uygun olan 14 ayar altın aksesuar seçenekleri arasından rahatlıkla seçim yapabilirsiniz.

SON VİDEO HABER

Selçuk Bayraktar'dan Lübnan açıklaması

Haber Ara