Dolar

34,2310

Euro

37,0570

Altın

2.995,44

Bist

8.654,39

Somer Şef, restoranındaki fiyatları açıkladı: 'Pahalı Değil'

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, restoranındaki fiyatların lüks olmadığını belirterek, kişi başı 2000-3000 TL arasında hesap geldiğini açıkladı. Sivrioğlu, 'Fiyatlarımız yüksek değil' dedi.

9 Saat Önce Güncellendi

2024-10-21 16:58:22

Somer Şef, restoranındaki fiyatları açıkladı: 'Pahalı Değil'

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, İstanbul'da işlettiği restoranın fiyatları hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şef, restoranında kişi başı ortalama bir hesap tutarının 2000-3000 TL civarında olduğunu belirtti ve fiyatların lüks bir restoran seviyesinde olmadığını vurguladı. Sivrioğlu, restoranın fiyatlarını özellikle bistro seviyesinde tutmaya çalıştıklarını ifade etti.

SOMER SİVRİOĞLU: "RESTORANIMIZ LÜKS DEĞİL"

Hülya Avşar'ın YouTube programı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Somer Sivrioğlu, Beşiktaş'taki restoranıyla ilgili gelen yorumları cevapladı. Avşar'ın, asgari ücretle çalışanların restorana gidemeyeceği yönündeki ifadesine karşılık, Sivrioğlu, "Bizim fiyatlarımız yüksek değil, lüks bir restoran değiliz" diyerek, fiyatların ortalama düzeyde olduğunu belirtti. Ancak, kişi başı hesapların 2000-3000 TL civarında olacağını ekledi.

"FİYATLAR ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDEKİLER İÇİN UYGUN"

Hülya Avşar, bu açıklamanın ardından "Bu fiyatlar asgari ücretliler için değil, onun üzerindekiler için uygundur" sözleriyle Sivrioğlu'nun yanıtını değerlendirdi. Sivrioğlu, "Fiyatları özellikle böyle belirledik, çok pahalı bir yer olmasını istemedik" diyerek restoranın hedef kitlesinin geniş olduğunu ve fiyatların lüks restoran seviyesinde olmadığını yineledi.

Haber Ara