Dolar

34,2756

Euro

37,5083

Altın

2.928,72

Bist

8.876,22

Survivor Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a romantik evlenme teklifi etti

Survivor Berkan Karabulut, Paris’te yağmur altında sevgilisi Lale Onuk’a diz çökerek evlenme teklifi etti. Romantik anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-11 17:23:41

Survivor Berkan Karabulut, sevgilisi Lale Onuk'a romantik evlenme teklifi etti

Survivor 2020 yarışmasında tanınan Berkan Karabulut, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Lale Onuk'a Fransa'nın Paris şehrinde evlenme teklifi etti. Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçiye sahip olan çift, bu mutlu haberi takipçileriyle paylaştı. Yağmur altında gerçekleşen bu romantik evlilik teklifi, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

YAĞMUR ALTINDA DİZ ÇÖKEREK EVLENME TEKLİFİ

Berkan Karabulut, tatil için gittiği Paris'te yağmur altında sevgilisi Lale Onuk'a diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlara çiftin yakın arkadaşları da tanıklık etti ve bu özel anları ölümsüzleştirdi. Lale Onuk, yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: "Seninle bir ömür geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi ki varsın, iyi ki biz olduk. 09.10.24 Paris." Paylaşılan romantik anlar, kısa sürede takipçilerinden beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Çiftin yağmur altındaki romantik anları sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü. Lale Onuk'un paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve tebrik mesajı geldi. Karabulut ve Onuk, sosyal medya hesaplarında takipçileriyle sık sık mutlu anlarını paylaşarak, büyük bir hayran kitlesine hitap ediyor.

Kaynak: gazetedamga

SON VİDEO HABER

Erkeklik tehlikede mi? 150 milyon sperm nasıl 20 milyona düştü?

Haber Ara