Dolar

34,2271

Euro

37,2249

Altın

2.994,53

Bist

8.793,61

Tasarım Hediye Kutuları Popilero.com’da

Birbirinden özel, birden fazla çeşitte hediyeyi barındıran, herkeste farklı duygular uyandıran, hediye kutuları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Özel gün olsun olmasın bu kutular ile verilecek hediyeler herkesin ilgisini çeker. Bu sebeple çokça tercih edilen kutuları Popilero.com sitesinde çeşit çeşit bulabilirsiniz.

2 Yıl Önce Güncellendi

2022-12-05 10:12:54

Tasarım Hediye Kutuları Popilero.com’da

Sevgilinize, eşinize, annenize, babanıza, arkadaşlarınıza veya belirli meslek grubundan tanıdıklarınız için ayrı ayrı seçebileceğiniz kutular ile hediyelerinize daha da anlam katmanız mümkündür. Alınan hediyeye düz paketler yerine tasarım hediye kutuları ile vermek daha şık ve etkileyici bir yoldur. Hediye verme konusunda monotonluktan kurtulup özel tasarım kutu ile hediye vererek hediyenizin değerini kat kat arttırılmış olur.

Popilere.com sitesi barındırdığı çeşit çeşit hediye kutusu modeli ile bu konuda hizmet verir. Alacağınız sebebi ve alacağınız kişiye göre var olan çeşitlerden birini seçerek satın alım yapılabilir. Kişiye özel konsept hediye kutusu yapmak da mümkündür. Sitede bulunan kendi kutunu yap kısmı kullanılarak bu yöntem de kullanılabilir. İçerisindeki hediyeyi ve kutusunu seçerek çok daha özel hediyeler yapılır.

Tasarım Hediye Kutusu Nedir?

Tasarım hediye kutusu; insanların özel günlerinde veya normal günlerde birbirlerini mutlu etmek amacı ile aldıkları hediyelere başka bir boyut katan türde hediyelerdendir. Alınacak olan hediyenin, hediyenin alınış nedenine uygun bir hediye olması, hediyenin verileceği kişiyi mutlu etmesi ile doğru orantılıdır. Bu sebep ile hediye özenli bir şekilde seçilmelidir.

Amacı ne olursa olsun günümüzde hediye almak için seçenekler çok fazla sayıdadır. İnternetin de iyice yaygınlaşması ile hediye alma alanı genişlemiştir. Tasarım hediye kutuları da bu alanda kendine büyük bir yer edindi. Hediye kutusu, tek düz bir hediye yerine konsept veya takım halinde birden fazla hediye almaya olanak sağlar.

Ayrıca birden fazla hediye vermek isteyen kişiler için de çok faydalıdır. Birden fazla sayıda hediyeyi tek tek vermek çok fazla anlam taşımaz. Ancak bunları belli bir konsept altında şık tasarım bir kutu ile aynı paket içerisinde vermek çok daha anlamlı olur. Popilero.com da bu amaca hizmet ederek insanlara konsept hediye verme fırsatı sunar.

Tasarım hediye kutusu hazırlama aşamaları vardır. Bu aşamalar aşağıdaki şekilde listelenebilir:

  • Öncelikle uygun konseptin bulunması aşaması vardır. Hediyenin amacı ile hediye kutusu uyumlu olmadır. Uyum olmazsa hediyenin anlamı kaybolur.
  • Kişi hediye alacağı insanın kişisel zevklerini ve tercihlerini iyice öğrenmelidir. Bu zevklere göre hediye kutusu seçimi yapılmalıdır. Böylece hediye seçerken gösterilen özen hediyenin değerini arttırır.
  • Alınacak hediyenin kişiye özel alınması yani hediyenin kişiselleştirilmesi gerekir. Kutu üstünde veya hediyenin içeriğinde kişiye özel bir isim, sembol, logo tarzı bir tasarım bulunabilir.
  • Son adım olarak hediyenin süslenmesi ve daha çekici bir hale gelmesine sıra gelir. Hediye kutusunun içi özenle hazırlanmalı ve konsepte uygun süsler ile donatılmalıdır. Aynı şekilde kutunun dışı da konsepte uygun olarak paketlenmelidir.

Bu aşamalardan geçtikten sonra kullanıcıya gönderimi yapılan tasarım hediye kutuları, hediyeyi alacak kişiye verilmeye uygun hale gelmiş olur.

Tasarım Hediye Kutusu Çeşitleri

Tasarım hediye kutuları, verilecek kişiye, verildiği günün önemine, ne amaç ile verildiğine göre değişik çeşitlere sahiptir. Bu çeşitler arasından en doğru olanı bulmak için Popilero.com sitesi ziyaret edilebilir. Kişinin kendi hediye kutusunu da tasarlamasına imkan veren bu sitede hali hazırda bulunan konsept hediye kutularından birisi de seçilerek de alışveriş tamamlanabilir.

Tasarım hediye kutusu çeşitlerini aşağıdaki gibi sıralamak mümkündür:

  • Özel günler için alınan konsept hediye kutuları. Örneğin; sevgililer günü, evlilik yıl dönümü, öğretmenler günü, kadınlar günü, doğum günleri, anneler günü ve babalar günü, yeni iş hediyeleri, yılbaşı hediyeleri gibi günlerde tasarım hediye kutuları ile şık hediyeler verilebilir.
  • Özel bir gün olmaksızın alınacak tasarım hediye kutuları da mevcuttur. Örneğin; kahve severler için kahve konseptli hediye kutuları, ofis iç mekan tasarımı ile ilgili hediyeler, şık kolye ve bileklik içeren hediye kutuları, Retro hediye kutuları, müzik tasarımlı hediye kutuları gibi birçok tasarım hediye kutusu

Kendi kutunuzu hazırlama imkanı sunan platformlar sayesinde oldukça özel bir hediyeyi sevdiklerinizeiletebilirsiniz. Bu eşsiz hediyeleri Popilero.com ile oluşturarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Konsept Tasarım Hediye Kutuları

Konsept hediye kutularının amacı, birbirinden farklı hediyelerin belirli bir konu veya konsept altında birleşerek daha anlamlı bir hediye haline gelmesini sağlayan tasarımlar bütünüdür. Normal hediye yerine tercih edilmesinde en büyük etken içeriğinde daha çok hediye barındırması ve bu hediyelerin tek bir kutuda gelmesidir. Kahve seven kişiye içeriğine kahve, french press ve kupa bardak olan hediye almak buna örnek verilebilir.

Aynı şekilde yılbaşı hediye kutusu içerisine, sevdiğiniz kişilerin zevklerine göre hediyeler ile doldurarak ona bu hediyeyi vermek daha anlamlı olur. Popilero.com sitesinin en öncelikli amacı en doğru konsept hediyeye alıcı ile buluşturmaktır. Yılbaşı hediye fikirleri için siteyi ziyaret edebilirisiniz.

Logo Tasarımlı Hediye Kurumsal Hediye Kutuları

Kurumsal hediye, genel olarak şirket çalışanlarına veya şirket tarafından müşterilerine özel olarak hazırlanan şirket hediye kutusu şeklinde verilir. Bu hediyelerin üstünde şirket logosu olması sebebi ile hediyeyi alan kişiler açısından etkili olur. Hediye kutusu alacak kişinin firmasına özel olarak üretilen bu kutular alan kişiyi çokça memnun eder.

Popilero.com sitesinin verdiği hizmetlerden biri de şirket veya firma temalı konsepte ve logolu hediye kutuları üretimidir. Bu tarzda hediyeler için siteye göz atmakta fayda var.

Kişiye Özel Tasarım Hediye Kutuları

Tasarım hediye kutusu alacak kişiler, hazırda bulunan hediye kutularını seçebileceği gibi hediye alacağı kişinin zevklerine göre şekillenecek olan bir hediye kutusu hazırlayabilir. Bu tarzda hediye kutuları, hediyeyi alacak kişi açısından çok daha anlamlı olur. Bu hediye kutuları hazırlanırken, kişinin zevklerine, hediye kutusunun alınış amacına uygun olmasına, özel bir günde alınıyorsa o günün konseptine uygun olmasına ve kullanışlı olması hususlarına dikkat edilmesi gerekir. Popilero.com sitesinde, kendi kutunu yap sekmesinde bu hizmete ulaşılabilir.

Tasarım Hediye Kutuları Neden Tercih Edilmeli?

Düz, sade ve gösterişsiz bir hediye yerine çok daha özel ve şık duran bir hediye vermek her zaman için karşı tarafı daha çok mutlu eder. Hediyenin alelade bir şekilde seçilmediğinin, hediye alınırken özen gösterildiğinin bilinmesi karşı tarafa değer verildiğinin göstergesidir. Bu sebep ile konsept hediye kutuları armağan olarak verildiğinde karşı tarafta daha pozitif bir etki bırakır.

Birden fazla hediyenin bir araya gelerek konsepte uygun bir bütün oluşturması ile gösterişli bir hediye ortaya çıkar. Bu sayede hediyenin etkisi daha çok olur.

Tasarım Hediye Kutusu Fiyatları

Tasarım hediye kutu fiyatları, birçok etkene göre değişim gösterir. Kişi öncelikle en doğru hediyeyi bularak ondan sonra fiyat araştırması yapar. Tasarım hediye kutusu fiyatlarını etkileyecek etmenlerden bazıları aşağıdaki gibidir:

  • Ülkedeki ekonomik durum,
  • Döviz kurları,
  • Kutu boyutu ve içeriği,
  • Kutu içeriği alıcı tarafından seçiliyor ise ne seçtiği, şeklindedir.

Ayrıntılı ve doğru bilgi almak için Popilero.com üzerinden fiyat araştırması yapmak oldukça kolaydır.

Haber Ara