Dolar

34,0973

Euro

38,0933

Altın

2.874,79

Bist

9.900,25

Uçak krizi yargıya taşındı: Dilan Çıtak Tatlıses ne dedi?

Dilan Çıtak Tatlıses, uçakta yaşadığı kargaşanın ardından sanatına odaklanmak istediğini açıkladı. Olay yargıya taşındı.

5 Saat Önce Güncellendi

2024-09-21 11:00:16

Uçak krizi yargıya taşındı: Dilan Çıtak Tatlıses ne dedi?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları'nın Bodrum-İstanbul seferinde yaşanan kargaşa ile gündeme damga vurdu. İniş esnasında kedisi için uyarı alan ünlü şarkıcı, kabin memuruna saldırdı ve olay yargıya taşındı. Dilan, yaşananlardan dolayı artık sadece sanatıyla gündemde olmak istediğini belirtti.

YOLCULAR GÖRDÜ, OLAY BÜYÜDÜ

Uçağa bindiğinde kedisinin pusetinde olduğunu belirten Dilan Çıtak, inişe kısa bir süre kala kedisinin fenalaştığını ve bu yüzden onu pusetten çıkarmak istediğini ifade etti. Bir hostesin sert bir dille uyarı yaptığını, kendisini açıklamaya çalışırken hostesin kedisine zorla müdahale ettiğini ve bu durumun paniğine neden olduğunu söyledi. Yolcuların da durumu fark ettiğini ancak hostesin tavrının değişmediğini belirtti.

POLİSE ŞİKAYETTE BULUNDU

Uçaktan indikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdiğini açıklayan Dilan, bu süreçte diğer çalışanların anlayışlı olduğunu, ancak hostesin tavırlarından şikayetçi olduğunu ifade etti. Olayın video kaydının son dakikalarında kendisine yapılan tavrın manipüle edildiğini savundu.

SANATIMLA GÜNDEMDE OLMAK İSTİYORUM

Yaşanan olaylarla ilgili daha fazla açıklama yapmayacağını ve sürecin hukuki boyuta taşındığını vurgulayan Dilan, avukatının gelişmeleri duyuracağını belirtti. "Artık sanatımla gündeme gelmek istiyorum," diyen Dilan, en kısa zamanda sahne almayı ve sevenleriyle buluşmayı dört gözle beklediğini dile getirdi.

SON VİDEO HABER

Tuvaletin gizli bölmesinde yakalandı

Haber Ara