Dolar

34,2027

Euro

38,0343

Altın

2.909,04

Bist

9.598,61

Yalı Çapkını hayranlarına üzücü haber! Final tarihine karar verildi!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını final yapıyor! Dizinin eski oyuncusu Öznur Serçeler, 3. sezonun son sezon olacağını açıkladı. Hayranlar için geri sayım başladı!

2 Saat Önce Güncellendi

2024-10-01 10:41:05

Yalı Çapkını hayranlarına üzücü haber! Final tarihine karar verildi!

Yalı Çapkını, ekranların fenomen dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin eski oyuncusu Öznur Serçeler, 3. sezonun son sezon olacağını belirtti. Serçeler, dizinin final tarihine dair yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını'nın hayranları için geri sayım başladı.

"YALI ÇAPKINI 3. SEZONDA BİTECEK"

Star TV'nin fenomen dizisi Yalı Çapkını izleyicileri üzen bir haber aldı. Dizinin eski oyuncularından Öznur Serçeler, yaptığı açıklamada dizinin 3. sezonunun final olacağını duyurdu. Serçeler, basına yaptığı konuşmada, diziden ayrılışına da değindi ve şunları söyledi: "Ben ayrılık gibi hissetmedim. Hep söylüyoruz ya, yeri özel. Ama Yalı Çapkını artık benim için belli bir aşamayı tamamlamıştı."

"4. SEZON OLMAYACAK"

Serçeler, açıklamasının devamında Yalı Çapkını'nın 4. sezonunun olmayacağını belirtti: "Bu sezon galiba final yapacak. 4. sezon olmayacak diye biliyorum. Tabii belki değişebilir ama 3. sezonda bitecek." Bu açıklama, dizinin finaline dair kesin ipuçları verdi ve hayranlar arasında büyük yankı uyandırdı.

DİZİ HAYRANLARINA ÜZEN HABER

Başarılı oyuncu Öznur Serçeler, diziden ayrılığına da değinerek, Yalı Çapkını'nın hem onun için hem de izleyiciler için özel bir yeri olduğunu ifade etti. Ancak, dizinin final yapacak olması hayranlar arasında şimdiden bir üzüntü yarattı.

SON VİDEO HABER

Rusya pazar yerini bombaladı: 9 ölü

Haber Ara