Dolar

33,9971

Euro

38,0620

Altın

2.829,01

Bist

9.975,61

Yaşayan Nostradamus'tan şoke eden yapay zeka kehaneti!

Yaşayan Nostradamus Athos Salome'den ürkütücü kehanet! Salome, yapay zekanın kontrolü ele geçireceğini ve doğal afetlerin artacağını iddia etti. 2024'te Filipinler, Vietnam ve Çin'de şiddetli tayfunlar, ABD'de ise kasırgalar bekleniyor!

11 Saat Önce Güncellendi

2024-09-19 10:24:31

Yaşayan Nostradamus'tan şoke eden yapay zeka kehaneti!

"Yaşayan Nostradamus" olarak adlandırılan Brezilyalı parapsikolog Athos Salome, kehanetleriyle korkutmaya devam ediyor. Pandemiyi ve Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünü önceden tahmin eden Salome, şimdi de yapay zekanın kontrolü ele geçireceğini iddia ederek tedirginlik yarattı.

"KONTROLDEN ÇIKACAK..."

Birçok bilim insanı, yapay zekanın hızlı yükselişi konusunda uyarılarda bulunurken, Salome de bu konuda ürpertici bir kehanette bulundu. "Yapay zeka, insan kontrolünün ötesine geçecek ve önümüzdeki birkaç ay içinde doğal afetlerin artmasına neden olacak" diyen Salome, yapay zekanın son birkaç yılda kaydettiği ilerlemeyle toplumun çeşitli alanlarını yeniden tanımlama tehdidinde bulunduğunu belirtti.

Salome, “Yapay zeka son birkaç yılda önemli ilerleme kaydetti ve toplumun çeşitli alanlarını yeniden tanımlama tehdidinde bulunuyor. Eğer hiçbir şey yapılmazsa, yapay zeka kontrolden çıkacak bir aşamaya ilerleyecek. Bu, insan kontrolünün ve yönetiminin ötesinde olan şeyleri, onların anlayışının ötesinde şekillerde yapacak” ifadelerini kullandı.

DOĞAL AFETLER ARTACAK

Yapay zeka konusunda uyarıda bulunan Salome, önümüzdeki aylarda doğal afetlerin artacağına dair de tahminlerde bulundu. 2024 yılında tayfun, kasırga, orman yangını ve volkanik faaliyetlerin artacağını öngören Salome, Filipinler, Vietnam ve Çin'in bazı bölgelerinde şiddetli tayfunların yaşanacağını ifade etti.

Myanmar'da Yagi Tayfunu'nun ardından yaşanan sel felaketi nedeniyle 230 binden fazla kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığını hatırlatan Salome, beşinci kategorideki kasırga ve siklonların da sıklaşacağını belirterek, bunların ABD'nin Meksika Körfezi ve Florida'yı etkileyeceğini ileri sürdü.

Haber Ara